crocodile prints posteri za zid ines
crocodile prints posteri za zid dragan
crocodile prints masa

Tko su
Crocodile Prints?

Crocodile Prints, mali obiteljski poster shop, zapravo ne vode krokodili, nego jedna tročlana ljudska obitelj.

Posvećeni smo ideji stvaranja postera za svaki zid, za svaku sobu, za svaku priliku i svaku osobu jer vjerujemo u moć dobrog plakata — onog koji vraća sjećanja, s kojim otputuješ iako si doma u pidžami, koji stvara toplinu, a i koji možda samo jako dobro izgleda tamo pored one Pilee peperomioidi, kineskog novčića.

Maša — najmlađa članica Crocodile Prints obitelji, još je u statusu pripravnice, no s tendencijom napredovanja. I upravljanja.

Ines — ona koja ima ideje što napraviti, ali i kako cijeli posao logistički posložiti, jedna od rijetkih kojoj dobro rade i desna i lijeva polovica mozga.

Dragan — uvijek u manjini, što će drugo nego onako kako većina odluči, najčešće crta postere, ali vješt je i gljivolovac i poznavatelj jezika šume.

Što još radimo?

Kada ne planiramo, crtamo i pakiramo postere, Maša raste, buć buć-a kamenje u lokve i snima inkluzivne audiokampanje; Ines radi u studiju za dizajn i opremanje interijera Cadoro (www.cadoro.hr) gdje živi sjajan namještaj i vrhunski zvuk, a Dragan se ilustracijom bavi i profesionalno (www.dragankordic.com). Njegove su ilustracije dio raznih svemira, od stalnih postava parkova prirode, preko čitanki za djecu pa sve do ilustriranih knjiga širom svijeta i interneta. Moguće da je i kod vas doma.

Isto kao i krokodili, jako se volimo bućkati u vodi, dosta dobro raspoznajemo boje, možemo provesti u vodi cijele dane, a pod vodom i koju minutu.