Poster zid Rijeka riva

30,00 80,00 

Zavežite pojaseve jer krećemo na ilustrirano putovanje po Hrvatskoj uz malu pomoć serije postera hrvatskih gradova. Ovi ilustrirani posteri podsjećaju na dugu tradiciju i dizajn kulturnih turističkih plakata, podsjećaju na prošla i potiču na planiranju budućih putovanja. Ili pak na uređenje kuhinje, dnevnog boravka, dječje sobe ili ureda. Sjajan su poklon s putovanja, za rođendan ili za nostalgične prijatelje, djevojku ili dečka. Priča se ne samo da su idealni suveniri već i da su posteri gradova idealan poklon za poslovne partnere i kolege.

Stavite svoje omiljene gradske uspomene na zid jer svaki od postera gradova u stanju je samostalno osvježiti prostoriju, no postavljeni u kolekciji su — ko nacrtani!

Riječka brodska ekipa na okupu — od jedrilica i malih barki, preko ribarica, trajekata i putničkih brodova, pa sve do botela, a odnedavno i jahti, Riva je stalni ili privremeni dom raznim morskim plovilima koja od sada svoj cjelogodišnji vez mogu imati i u vašem dnevnom boravku. Poklon za pronalazak mirne luke, za sjetne raseljene Riječane, pomorce, šetače, ma za sve. Čak i za tebe!

Ako proizvoda trenutno nema, ne roni kroko suze nego nam se javi na hello@crocodileprints.com. Imamo rješenje za sve, naručit ćemo ga!

Besplatna dostava!

Moj drugi (a sigurno ne i zadnji) krokodilov print stigao - predivna ilustracija Risnjaka i jezera!
Marina P. - Facebook
Brzi, dragi i sjajno rade. Proces naručivanja u zadnji čas je prošao glatko, izašli su mi u susret maksimalno odgovarajući na sto mojih pitanja u kasno doba. A najvažnije, radovi su im sjajni.
Ivan T. - Facebook
Printevi su jako lijepi, predivna ilustracija. Narudžba je stigla brzo. Svaka preporuka!
Camille G. - Facebook

Ne moraš brinuti oko dostave, poster od narudžbe obično stiže kroz 10 radnih dana. Ako ti treba ranije – javi nam se pa ćemo vidjeti možemo li ubrzati stvar :)

Posteri ti stižu bez okvira fino zapakirani u kartonsku tubu.
Dimenzije naših postera za zid su standardne: 30×40 cm i 50×70 cm.

Moći ćeš za njih odabrati okvir kakav god poželiš: Crni, debeli, metalni, sa staklom, s pleksiglasom, bijeli, sa štukaturom, drveni, zlatni… Možeš ih naći u Bauhausu, Emmezzeti, Yisku, Pevecu….

Mi ih volimo naručiti iz Ikee – lijepi su nam i imaju pleksiglas umjesto stakla – ako kad padne, nikom ništa.
Favoriti su nam Hovsta i Fiskbo.

Posteri su printani na finom i debelom eko mat papiru koji se zove Munken. Ako ih staviš na zid bez okvira ili u okvir bez stakla, moći ćeš ih gledati iz kojeg god kuta želiš. Čak su i naglavačke OK, ipak su tu i neki posteri za djecu.

Ilustracije na našim slikama za zid nećeš naći negdje drugdje, jer ih crta Dragan osobno.

Dobro, nekad i Maša.
Ideje su nekad Inesine, ah.

Želiš naručiti više postera i dobiti 30 % off.
Želiš vratiti poster jer je oštećen.
Želiš vratiti poster jer ti se ipak ne sviđa.
Ili ti se toliko sviđa da ga ne možeš prestati gledati?
Želiš zamijeniti poster jer osoba kojoj si poklonio već ima 3 ista (već i mi znamo da voli gljive).
Želiš se trampiti za finu hranu (nismo izbirljivi, samo da je zdravo)
Imaš neki smiješan vic o krokodilima?

Javi nam se na hello@crocodileprints.com i riješit ćemo.
Časna krokodilska!